Om Mikkel

Mikkel Meister (f. 1979) er bosat i Vejle. Tidligere bosat og arbejdende på Vestlandet i Norge (2013-2017) og København (2007-2013). Løser opgaver for aviser, magasiner og virksomheder (se under Referencer). Jeg er uddannet journalist fra SDU i 2009 og har skrevet flere end 2.500 nyhedsartikler, reportager og features for medier samt pressemeddelelser, cases og whitepapers for kommuner og private virksomheder. Jeg har desuden arbejdet som fotograf siden 2014. Mine billeder og historier har været offentliggjort i bl.a. Ingeniøren, Illustreret Videnskab, Børsen, Dagens Medisin og Aftenposten Innsikt. Jeg kan derfor både løse tekst- og fotodelen for medier og virksomheder.

Selvom Trekantområdet er mit geografiske udgangspunkt, er jeg vant til at rykke ud til opgaver i resten af landet. Uden for Danmarks grænser har jeg løst opgaver i Tyskland, Frankrig, Norge, Schweiz, USA, Ukraine, Uganda, Svalbard og Kirgisistan.

Mikkel Meister, selvstændig journalist og fotograf.

Mikkel Meister

+45 9392 3733

mikkel@mikkelmeister.dk

CVR-nr.: 39171724

Tilbage

Tekst, billeder og andet indhold på denne hjemmeside er beskyttet efter lov om ophavsret. Mikkel Meister forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.